MƏHSULLARIMIZ

1/4 kəsilmiş dilimlər

Tamamilə təbii, tam yetişmiş və 4 hissəyə bölünmüş xurma dilimləri. Eyni dərəcədə həm faydalı, həm də ləzzətli!

  • Çəkisi: 300 qr
  • 100 qr. məhsulun kalorisi: 230 kkal
  • Saxlama şəraiti: 12 ay, 0°С /+5°С dərəcədə
  • Soyuducudan çıxarılan məhsul otaq temperaturunda 5-6 dəqiqə saxlandıqdan sonra istifadə oluna bilər. Məhsul soyuducuda yuxarıda göstərilən temperaturda saxlanılmalıdır.

Çipsi dilimlər

Çipsi formasında doğranılmış dadlı quru xurma həm qəlyanaltı üçün ideal, həm də çay süfrəsinə özəl əlavədir!

  • Çəkisi: 300 qr
  • 100 qr. məhsulun kalorisi: 230 kkal
  • Saxlama şəraiti: 12 ay, 0°С /+5°С dərəcədə
  • Soyuducudan çıxarılan məhsul otaq temperaturunda 5-6 dəqiqə saxlandıqdan sonra istifadə oluna bilər. Məhsul soyuducuda yuxarıda göstərilən temperaturda saxlanılmalıdır.

2-li yarım quru

Sağlam həyat tərzi üçün smuzilərin, meyvə şirələrinin ən yaxşı və faydalı ingredienti. Hətta yayda da sərinlədici bütöv xurmalar!

  • Çəkisi: 150 qr
  • 100 qr. məhsulun kalorisi: 240 kkal
  • Saxlama müddəti: 12 ay -18°С/-25°С dərəcədə
  • Dondurucudan çıxarılan məhsul otaq temperaturunda 50-55 dəqiqə saxlandıqdan sonra istifadə oluna bilər. Məhsul dondurucuda yuxarıda göstərilən temperaturda saxlanılmalıdır.

6-lı yarım quru

Bütöv xurma meyvəsinin dondurulmuş yarım-qurusu. İnanılmaz dərəcədə dadlı və faydalı qəlyanaltı həm böyükləri, həm də uşaqları razı salacaq!

  • Çəkisi: 600 qr
  • 100 qr. məhsulun kalorisi: 240 kkal
  • Saxlama müddəti: 12 ay -18°С/-25°С dərəcədə
  • Dondurucudan çıxarılan məhsul otaq temperaturunda 50-55 dəqiqə saxlandıqdan sonra istifadə oluna bilər. Məhsul dondurucuda yuxarıda göstərilən temperaturda saxlanılmalıdır.

Doypak

Tam yetişmiş xurma dilimləri. Həm çay süfrəsində, həm də yolüstü ən yaxşısı!

  • Çəkisi: 100 qr
  • 100 qr. məhsulun kalorisi: 230 kkal
  • Saxlama şəraiti: 12 ay, 0°С /+5°С dərəcədə
  • Soyuducudan çıxarılan məhsul otaq temperaturunda 5-6 dəqiqə saxlandıqdan sonra istifadə oluna bilər. Məhsul soyuducuda yuxarıda göstərilən temperaturda saxlanılmalıdır.